dimarts, 24 d’abril del 2012

Moció de suport del Partit de l'Esquerra Europea als tres vaguistes empresonats

El Partit de  l’Esquerra Europea, reunit el seu Comitè Executiu a Madrid, ratifica i reitera la seva posició feta pública de suport i solidaritat amb els tres estudiants  Isma, Dani i Javi, detinguts i empresonats el 29 de mars pel fet d’exercir i practicar el seu dret a la vaga general.

Son ja 24 dies , masses dies, en presó “preventiva”, decretada sense judici ni arguments, com no siguin la manifesta hostilitat i l’agressió a la mateixa expressió dels drets socials, democràtics i sindicals.

Se’ls acusa de participar a uns “desordres” en els que és impossible poguessin intervenir-hi, se’ls prejutgen intencions o presumpcions, se’ls conculquen drets, i s’ ataca i qüestiona el dret mateix a la vaga, a l’organització sindical i a l’ autodefensa dels treballadors/es.

El PEE i els Partits membres que la composen, a proposta d’EUiA, manifesta el seu rebuig a aquests empresonaments injustos i injustificats, el seu suport solidari als tres joves estudiants i als seu familiars, i exigeixen el seu alliberament immediat.

PEE, a Madrid, el 22 d’abril de 2102