dilluns, 23 d’abril del 2012

Ajuda econòmica també és solidaritat

10.000 persones i 269 entitats han donat suport als estudiants empresonats injustament des del 29M.

Tot i els suports que rebem diàriament i les ajudes de tot tipus, un dels problemes més greus que estem afrontant és el dels recursos econòmics que són impossibles d'estalviar-nos. Per això hem obert el següent compte corrent al banc ètic Triodos:

1491 0001 21 2025043312

Totes aquelles persones i entitats que vulgueu col·laborar perquè els estudiants empresonats surtin de la presó, podeu fer una aportació econòmica solidària a la campanya a través d'aquest compte.

Per a què usarem els diners?

Sobretot els costos de la defensa legal i tràmits burocràtics, que és el que costa més diners i el que menys depèn de nosaltres, i per tant no podem reduir.

També usarem els diners per a les fiances si, donat el cas, la justícia decideix alliberar els presos sota una fiança econòmica. En aquest cas volem disposar del màxim de diners per poder pagar ràpidament i que surtin en més ràpidament possible.

Alguna persona o entitat de la campanya es quedarà diners?

No, tots seran usats íntegrament per a les despeses descrites abans, i en tot cas només es pagaran aquelles persones externes que realitzin una tasca professional que no podem fer nosaltres mateixes de forma voluntària.

Com podeu fiscalitzar quin ús feu dels diners?

Contactant amb nosaltres o assistint a les reunions que organitzem per a entitats.